tiistai 16. helmikuuta 2021

Kohta on kevät!

Vaikka ikkunasta näkyy vielä talvinen maisema, niin Hopessa katseet on suunnattu kohti kevättä. Ensi viikon (viikko 8) jälkeen koittaa varastollamme talvikamppeiden vaihto kevätkamppeisiin. Ja näistä vaatteista varastollamme onkin huutava pula! 

Tässä kohtaa on kuitenkin hyvä myös muistuttaa, että otamme vastaan vain ehjää, puhdasta ja tämän hetken käyttömuotia vastaavia vaatteita, ei siis niitä 80- tai 90-luvulta olevia vaatteita. Me Hopessa pyrimme siihen, ettei yhdenkään vähävaraisen lapsen tai nuoren tarvitsisi pelätä kouluun menemistä vaatetuksen vuoksi. Ettei yksikään lapsi joudu kiusatuksi vaatteiden vuoksi. Lahjoitettavan vaatteen/tavaran ei missään nimessä tarvitse olla uutta, mutta siistiä, puhdasta sekä ehjää sen on hyvä olla. Sellaista, jonka itse pukisi päälle tai laittaisi omalle lapselleen päälle.

Viimeisen puolen vuoden aikana osa toimitiloihin tulleesta lahjoitustavarasta on valitettavasti mennyt suoraan roskiin. Tai paremminkin kierrätykseen. Ja valitettavasti jokainen euro, joka meiltä menee kierrätysmaksuihin, on suoraan pois perheiltämme. Tuothan siis vain käyttökelpoista vaatetta/tavaraa lahjoituksena.

Suurin osa lahjoituksista on onneksi hyvälaatuista ja joka meillä lähtee suoraan jakoon asiakasperheidemme lapsille sekä nuorille. Ja siitä iso kiitos kuuluu teille lahjoittajille. 

Nyt on aikaa vielä nauttia talven riemuista ja ensi viikon lomasta. Sen jälkeen voikin alkaa jo odotella muuttolintujen palaamista ja luonnon heräämistä talviunilta.

Ps. Ensi viikolla (viikko 8) olemme auki ainoastaan maanantaina 22.2. klo 17-19. Muina aikoina myös puhelin on kiinni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti