Kuinka voin auttaa?

ANNA AIKAASI

Hopessa on paljon eri-ikäisiä, erilaisissa elämäntilanteessa olevia, eri ammattialoja edustavia vapaaehtoisia. Vapaaehtoisuus ei vaadi erityisosaamista – riittää, että jokainen vapaaehtoinen tuo toimintaan omat taitonsa, elämänkokemuksensa ja persoonallisuutensa. Itsenäisesti toimivat paikallistiimit tarjoavat vapaaehtoistoimintaa jokaiselle kiinnostuksen mukaan lahjoitusten lajittelusta varainhankintaan. Tehtävien kirjo ja toiminnan laajuus vaihtelevat paikkakunnittain.

TEE TAVARALAHJOITUS

Onko sinulla kaapeissa hyväkuntoisia ja omalle perheellesi tarpeettomia lastenvaatteita, tavaroita ja leluja? Suomessa köyhyysrajan alapuolella elää valtava määrä lapsiperheitä, jotka taistelevat päivittäin toimeentulonsa kanssa. Hopen kautta jaetut vaate- ja tavaralahjoitukset tuovat helpotusta perheen päivittäiseen arkeen, jonka valinnat ovat niukkojen taloudellisten resurssien sanelemia. Lahjoitukset toimitetaan vähävaraisille lapsiperheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille.

Huomioitavaa lahjoituksista:

Hope ottaa vastaan vain hyväkuntoisia ja puhtaita lasten- & nuortenvaatteita, kenkiä, leluja sekä urheiluvälineitä. Varsinkin teini-ikäisille tarkoitettujen lahjoitusten tulee olla ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Hope välittää osalla paikkakunnista eteenpäin myös huonekaluja ja kodinkoneita. Ne pyritään toimittamaan suoraan lahjoituskohteeseen, jotta turhilta kuljetuksilta vältytään. Käytäthän erityistä tarkkaavuutta lahjoitusten kunnon kanssa. Asiakaslapsiamme ei tule leimata vaatteiden ja tavaroiden osalta. Vaate- ja tavaralahjoitusasioissa varmista mielellään etukäteen, pystyykö Hope vastaanottamaan lahjoituksesi. Lahjoitusten vastaanottomahdollisuus vaihtelee varastotilanteen mukaan.

TEE RAHALAHJOITUS

Rahankeräystilimme numero on FI19 5630 0020 3003 12 / Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry. Viitenumerolla 2707 kohdistat lahjoituksesi Turun paikallistoimintaan.

Luvan saaja: Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry
Luvan myöntänyt viranomainen: Poliisihallitus, 15.9.2019
Luvan numero: RA/2019/425

Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 15.9.2019-  koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa.

Haluatko tehdä merkkipäivälahjoituksen?

Voit pyytää ystäviäsi maksamaan lahjarahan suoraan Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n rahankeräystilille:Osuuspankki FI19 5630 0020 3003 12 ja merkitsemään tilisiirron viestikohtaan nimesi ja merkkipäiväsi. Viesti voi olla esimerkiksi "Onni Toivonen 60-v”. Viitenumerolla 2707 kohdistat lahjoituksesi Turun paikallistoimintaa.

HALUAAKO YRITYKSESI TUKEA MEITÄ?

Voit esimerkiksi:
  • lahjoittaa rahaa tai järjestää rahankeräystempauksia
  • lahjoittaa harrastuspaikkoja tai tavaraa
  • tehdä kanssamme ammatillista yhteistyötä – ehkä yrityksesi osaa jotain sellaista, mitä me emme osaa!
  • toteuttaa yhteiskuntavastuutaan antamalla työntekijöilleen mahdollisuuden osallistua vapaaehtoistoimintaan
  • lähestyä meitä omalla ideallasi. Olemme avoimia uusille yhteistyöehdotuksille!

HALUATKO MUKAAN VAPAAEHTOISEKSI?

Jos haluat osallistua Hopen vapaaehtoistoimintaan Turussa, ota yhteyttä turku@hopeyhdistys.fi. Osallistua voit monella eri tavalla. Voit auttaa tavaroiden kuljetuksessa kohteisiin, varastoida tavaroita ennen kohteisiin viemistä, auttaa keräysten ja muiden tapahtumien järjestämisessä, tarjota ammattitaitoasi käyttöön, tarjota paikan harrastusryhmästä jne. Voit myös ehdottaa keräykselle kohdetta, jos tiedät jonkun apua tarvitsevan.

1 kommentti:

  1. Nämä lahjoitukset varmasti auttavat monia. Sisareni mainitsi, että hän aikoo ottaa osaa myös yrityslahjoitukseen tänä vuonna. Itse en tämmöisistä ollut kuullutkaan, mutta mielenkiinto heräsi. Kiitos postauksesta! https://www.pelastusarmeija.fi/yrityksille

    VastaaPoista