Tietoa toiminnastamme

MIKÄ ON HOPE?

Hope – Yhteisesti ja Yhdessä ry on äitien perustama vapaaehtoistyöhön perustuva yhdistys. Yhdistys auttaa Suomen vähävaraisia ja kriisin kohdanneita lapsiperheitä muun muassa jakamalla lahjoituksina saatuja vaatteita, tavaroita ja harrastusvälineitä sekä tukee lasten harrastamista ja tarjoaa vapaa-ajan elämyksiä.

Toiminta ohjautuu 20 paikallistoimijan välityksellä ympäri Suomea. Hopessa ihmisiä yhdistää se, että jokainen on herännyt lasten hätään ja haluaa toimia lasten valoisamman tulevaisuuden puolesta.
Avun muodolla ei ole rajoja – me teemme kaikkemme, jotta saamme välitettyä meille annetun lahjoituksen perille varmasti oikeaan kohteeseen.

LUOTTAMUKSELLISUUS

Kauttamme avun hakijat voivat tulla esille luottamuksellisesti, ilman häpeää tai nöyristelyä.
Hopen apua ovat saaneet huostaanotetut lapset lukuisissa laitoksissa sekä vähävaraiset ja kriisien koettelemat lapsiperheet.

Apumme kulkee myös ennaltaehkäisevää perhetyötä tekevien sosiaalityöntekijöiden asiakasperheille. Me ymmärrämme heidän hätänsä ja otamme sen sydämiimme tehden kaiken sen minkä voimme Hopen toimintamallin kautta heitä auttaaksemme.

HOPE LUO VÄYLÄN, JONKA KAUTTA IHMISET VOIVAT VÄLITTÄÄ TOISISTAAN.

Lue lisää:
www.fb.com/HopeTurku
www.instagram.com/hope_turku
www.hopeyhdistys.fi 


2 kommenttia:

  1. Saako täältä myös aikuset apua vaatteisiin

    VastaaPoista
  2. Hopen kohderyhmä on 0-18 v. Joten aikuisille ei ole vaatteita

    VastaaPoista