tiistai 22. joulukuuta 2020

Kuulumiset, kiitokset ja loma-aika

Hope Turku jää joululomalle ❤️ 

Vuosi on ollut poikkeuksellinen meille jokaiselle. Ollaan työskennelty normaalisti avoimilla ovilla asiakkaiden kanssa. Ollaan  työskennelty suljettujen ovien takana. Ollaan työskennelty maskien kanssa. Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet satoja vaatepaketteja asiakkaidemme tarpeisiin.

Keväällä jouduimme sulkemaan toimitilamme asiakkailtamme. Samaan aikaan koulut menivät kiinni, työpaikkoja suljettiin, ihmisiä irtisanottiin ja lomautettiin. Asiakkaidemme, niin nykyisten kuin uusien, avun tarve kasvoi. Meidän apumme muutti silloin myös muotoaan ja kiitos lahjoittajien pystyimme auttamaan perheitä ruoka-avun muodossa. Kesäloman jälkeen pystyimme avaamaan ovet asiakkaille, kunnes jälleen suljimme ovemme koronan ja tulevan muuton vuoksi, tällöin palasimme jälleen vaatepakettien tekoon.

Muutimme lokakuun alussa uusiin toimitiloihin osoitteeseen Hakakatu 7-9, Turku ja haluamme nyt kiittää muutossa auttaneita yrityksiä. Erityisen ISO kiitos FE-Trans Oy:lle sekä Matka Hyrkkäälle muuttopäivänä kuljetuskaluston sekä kuskin lainasta, ilman teiltä saatua apua muuttoa ei olisi saatu suoritettua niin sujuvasti. Kiitos myös Skanssin K-raudalle postilaatikon ja ovikellon lahjoittamisesta, sekä Varsinais-Suomen Lähitapiolalle palovaroittimien ja -sammuttimien lahjoittamisesta uusiin tiloihimme. Kiitos myös Raision Ikea sekä Raision Gigantti. 

Kiitos kaikille meidän hygieniakampanjaan osallistuneille lahjoittajille, kiitos Leimar Service, Lumi Medical, Neolife sekä kiitos yksityisille lahjoittajillemme ❤️ Saimme valtavasti lahjoituksina tuotteita, joita on ollut ilo jakaa asiakasperheille. 

Kiitos teille lahjoittajat, sillä joulukalenterilahjoitusten avulla asiakasperheidemme lapset saivat ihan itse laskea kuinka monta päivää jouluun on.
 
Kiitos joululahjakampanjaamme osallistuneet yritykset ja yksityiset lahjoittajat. Teidän avullanne pystyimme jakamaan satoja joululahjoja asiakasperheidemme lapsille ja helpottamaan vanhempien huolta jouluruoasta.

Tänä vuonna olemme auttaneet teidän avullanne 567 perhettä ja 1592 lasta sekä nuorta. 

Tämän asiakaspalautteen myötä me toivotamme jokaiselle ihanaa joulun aikaa ja hyvää Uutta Vuotta 2021 ❤️ 


”HOPE on ollut suurena apuna perheessämme koko vuoden ajan, apu on tullut tarpeeseen syöpähoitojen kanssa kamppailevalle äidille joka elää yksin pienten lastensa kanssa.
Olemme saaneet iloisia ja onnellisia hetkiä perheellemme kaiken kauheuden keskellä.
Jouluruuat ja lasten lahjat kruunasivat joulun joka on perheellemme vaikein koskaan, saimme sittenkin mukavan ja lämminhenkisen perhejuhlan.
Kiitos HOPE:n sydämellinen henkilökunta, olette täyttä kultaa! 
Suuri kiitos myös niille ihmisille jotka mahdollistatte avunannon HOPEn kautta ihmisille jotka todella apua tarvitsevat.” 


Hope Turku lomailee 22.12.2020 - 11.1.2021 ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti