maanantai 15. helmikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Vuosi 2016 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja kiirettä pitää, kun talvivaatteita, jalkineita ja talviurheiluvälineitä on välitetty tarvitseville. Päivät pitenevät ja kevät tulee kovalla vauhdilla. Kaappeja ja varastoja siivotessa on hyvä muistaa, että jo maaliskuun alusta ryhdymme ottamaan vastaan kevätvaatteita ja -kenkiä. Polkupyöräkampanja pyörähtää käyntiin vähän myöhemmin keväällä, siitä lisätietoa seuraavassa blogissa.

Joulusta on jo aikaa, mutta vielä haluamme kiittää lahjoituksesta Joulupuu-keräystä. Turun Moottorikerho ry puolestaan tempaisi hyväntekeväisyysajojen merkeissä tapaninpäivänä ja Hope Turun paikallistoiminnalle ohjattiin varsin merkittävä lahjoitussumma, jolla saadaan paljon hyvää aikaiseksi. Tuhannet kiitokset TMK ry.

Lisäksi uutena auttamisen muotona Tyksin henkilökunnan jäsenet ovat ohjanneet Hopelle lahjarahojaan, jotka nekin käytetään hyvään tarkoitukseen, muun muassa lasten harrastusten tukemiseen. Myös GoBabyGo tukee Hopen asiakasperheiden lasten liikkumista tarjoamalla liikuntapaikkoja alle 5-vuotiaille. Ja kuten aina, kiitämme Ravintola Julianiaa, joka jatkaa upeaa työtä asiakasperheidemme hyväksi.

Jatketaan pieniä ja suuria tekoja, yhdessä saamme aikaan enemmän.

Lopuksi vielä muistutus, Hope Turun toimipiste on suljettuna hiihtolomaviikon (22.–26.2.2016) eli emme ota vastaan asiakasperheitä emmekä myöskään lahjoituksia.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaen,

Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n Turun paikallistoiminta

2 kommenttia:

  1. Sanokaa niille perjantai-iltaisin kadulla kiljuville ja rääkyville teineille, että ovat hiljaa!!!!! Voisivat pysyä sisällä!! T. Kyllästynyt naapuri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei
      Olet nyt varmasti sekoittanut eri toimijoita keskenään sillä me toimimme ainoastaan arkipäivisin klo 10-14 lisäksi toimipisteemme sijaitsee teollisuusalueella jossa ei ole vakituista asumista. Toivonkin että selvität oikean yhdistyksen ja osoitteen jotta saat viestisi sinne kenelle se kuuluu näin saat ehkä perjantai-illan

      Poista