maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kevätvaatteita jo kaivataan

Yhteistyökumppaneidemme avustuksella monet lapset pääsivät talvilomalla liikkumaan ja katsomaan jääkiekkoa. Lisäksi lahjoitusrahoilla hankittiin uimalippuja.

Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n toimintaa on esitelty Littoisten ala-asteen tokaluokkalaisille ja käytännön kierrätysharjoituksena oppilaat lahjoittivat muun muassa itselleen tarpeettomia leluja Hopelle. Hienoa, että kierrätys ja hyväntekeväisyys aloitetaan jo pienenä ja suuret kiitokset lahjoituksista, jotka välitämme eteenpäin. 

Hope on mukana myös Turun Ammattikorkeakoulun ja muiden yhteistyökumppaneiden Tekstiilitalkoot-tempauksessa, jossa 7.-13.3.2016 Skanssiin voi viedä kaikenlaisia kierrätystekstiilejä. Hopen laatikkoon kerätään lasten kevätulkovaatteita, joita jo kovasti kaivataan, sillä kevätaurinko lämmittää jo ja lumet sulavat. Myös Hopen toimitiloihin voi tuoda lahjoituksia aukioloaikoina, erityisesti tarvitaan tosiaan kevätvaatteita ja -jalkineita. Ja jos kotivarastoissa on tarpeettomia polkupyöriä, niitä kannattaa jo ryhtyä kaivamaan esiin, sillä polkupyöräkampanja pyörähtää käyntiin tuota pikaa. 
 
Vanhat ihanat yhteistyökumppanit Ravintola Julinia ja Telegraafi ovat edelleen mukana auttamassa Hopea auttamaan lapsiperheitä ja yhteistyötä aloitetaan nyt myös Scandicin kanssa, tästä lisätietoa seuraavassa kirjoituksessa. Mukaan mahtuu muitakin yrityksiä, jos sinulla on auttamisidea, niin tehdään siitä totta yhdessä. 

Kiitän myös vapaaehtoisia, jotka pyörittävät Hopen toimintaa, jokaisena viikkona. Teidän panoksenne on kaikkein tärkein ja toivoisin itsekin joskus ehtiväni mukaan iloiseen joukkoonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti