maanantai 21. joulukuuta 2015

Hope Turku toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!Vuoden kiireisin jakso alkaa olla ohitse ja on aika rauhoittua joulunviettoon. Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n Turun paikallistoiminnan asiakasperheet ovat kiitollisina, usein jopa kyyneleet silmissä, vastaanottaneet apua ja tukea, jolla saadaan lapsille lahjat ja jouluruokaa juhlapöytään. Lämpimät kiitokset kaikille lahjoittajille, niin Stockmannin lahjakampanjaan osallistuneille kuin suoraan Hopelle lahjoituksensa tuoneille. Tuellanne saatiin kerättyä joululahjat noin 600 lapselle ja myös ruokalahjakortteja useille kymmenille perheille.Tiesimme jo etukäteen, että avuntarve on suuri. Välillä näytti siltä, että tavoitteemme - lahja jokaiselle lapselle - jää haaveeksi. Kuitenkin viime metreillä saimme vielä monia lahjoituksia lukuisilta yksityishenkilöiltä, yrityksiltä ja yhdistyksiltä. Kaikkia ei voi erikseen kiittää, mutta mainitaan ainakin Joulupuu-keräyksen ja Turku-Aboan soroptimistiklubi ry:n korvaamaton apu. Kiitokset myös tuntemattomalle lahjoittajalle, joka toi suuren määrän uusia lasten vaatteita, esimerkiksi pipoja, hanskoja ja sisävaatteita eteenpäin lahjoitettavaksi kaikenikäisille lapsille. Emme tietenkään yhtään väheksy hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita ja leluja, joita kauttamme yleensä lahjoitetaan eteenpäin, mutta vaikka kerran vuodessa on erityistä saada jotakin aivan uutta

Vapaaehtoiset ovat tehneet pitkää päivää lahjoitusten vastaanottamisessa, järjestelyssä ja jakamisessa. Toimitiloissa on ollut tungosta, mutta ilman teidän apuanne lahjat olisivat jääneet varastoon, eivätkä kohta ilostuttaisi satojen lasten jouluaattoa. Työ on välillä raskasta, mutta juuri nyt myös erityisen palkitsevaa. Tiedän, ettei liikutuksen kyyneliltä ole vältytty takahuoneessakaan. Sydämellinen kiitos kaikille teille.

Hope hiljenee nyt joulun viettoon ja seuraavan kerran toimipiste on avoinna maanantaina 11.1.2016 iltapäivystyksen merkeissä. Sen jälkeen jatkamme normaalein aukioloajoin. Uudelle vuodelle on tiedossa jo kaikkea mukavaa. Tammikuussa Ravintola Julinia tarjoaa Hopen asiakasperheille kaksi yli 80 hengen juhla-ateriaa saksofonin säestyksellä. Mikä upea aloitus uudelle vuodelle 2016! Kiitos Julinialle pitkään jatkuneesta yhteistyöstä.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille lahjoittajille, asiakasperheille ja vapaaehtoisille! Jatketaan yhdessä hyvää työtä myös ensi vuonna. ”Kun on tahtoa, on toivoa.”
Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n Turun paikallistoiminta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti