sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukalenteri jokaiselle lapselle - Kiitos jokaiselle lahjoittajalle!Joulu lähestyy ja asiakasperheissämme aattoiltaa odotetaan joulukalentereiden luukkuja availlen. Saimme joulukalenterikeräyksessä huikeat yli 500 joulukalenteria, joten jokainen kalenteria toivonut lapsi on saanut omansa. Vapaaehtoiset kertoivat, miten onnellisia lapset olivat saadessaan jopa valita itselleen mieleisen kalenterin. Tempaus onnistui siis yli odotusten ja ensisijaisesti kiitos kuuluu kaikille teille lahjoittajille. Haluamme kiittää myös Viestintätoimisto Telegraafia, jonka vapaaehtoisen työpanoksen ansiosta Hope Turun toiminnasta on tiedotettu suurelle yleisölle. Telegraafin avulla paikallistoiminta ja vapaaehtoiset ovat olleet esillä sekä sanomalehdissä että radiossa ja näiden esiintymisten jälkeen lahjoitusten määrä on aina kasvanut huomattavasti. Kiitokset vielä kaikille teille, jotka olette lahjoittaneet muun muassa talvivaatteita ja -jalkineita, urheiluvälineitä ja muita tarpeellisia tavaroita.


Myös joululahjoja on jo lahjoitettu jonkin verran, mutta lahjakeräykseen ehtii vielä mukaan. Muistattehan, että Stockmannilta saa 20 % alennusta Hopen lahjakeräykseen ostettavista leluista (keräys päättyy 15.12.2015). Joululahjoja voi tuoda myös Hopen toimitiloihin (Voimakatu 5) vielä viikolla 50 (ma 7.12. klo 17-19 sekä ke 9.12. ja to 10.12. klo 10-14). Joulunalusaika on varsinaista vilskettä ja vipinää, kun ahtaat toimitilamme täyttyvät joulumuistamisista, vapaaehtoisista tonttuilijoista ja asiakasperheistä. Näin ollen tänä vuonna emme voi enää ottaa vastaan vaate- tai tavaralahjoituksia, mutta kunhan vuosi vaihtuu, ja toivottavasti luntakin tulee, otamme jälleen kiitollisina kaiken avun vastaan.

Jo tässä vaiheessa tiedetään, että apua taritsevien perheiden määrä on tämän vuoden aikana kasvanut todella paljon. Asiakasperheitä on jo noin 300 ja esimerkiksi marraskuussa apua sai yli 100 lapsiperhettä. Onneksi myös uusia ja innokkaita vapaaehtoisia on tullut jakamaan kasvavaa työtaakkaa. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan ja työpanoksenne on arvokasta. Kiitämme jälleen kerran myös Ravintola Juliniaa sekä Stockmannin lelukeräystä, josta saimme hurjan määrän todella hyväkuntoisia leluja eteenpäin lahjoitettavaksi.

Vielä toivotamme voimia jouluvalmisteluihin, joiden jälkeen voi hyvillä mielin rauhoittua joulunviettoon. Toivottavasti Joulupukki toteuttaa mahdollisimman monia joulutoiveita. Minä ja kaikki muutkin vapaaehtoiset taidamme toivoa Hope Turun paikallistoiminnalle suurempia toimitiloja, jotta voisimme tulevana vuonna auttaa asiakasperheitämme entistäkin paremmin. Nähtäväksi jää, pystyykö Joulupukki tai joku muu tekemään ihmeitä tämän toiveen suhteen.

Rauhallista ja riemullista joulua toivottaen,
Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n Turun paikallistoiminta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti