sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Tärkeää asiaa lahjoituksista

Me tahdomme ajatella, että meidän asiakasperheillemme lahjoittavat ihmiset haluavat lahjoituksellaan helpottaa heidän  haastavaa arkea ja tuoda iloa sekä auringonvaloa lahjoituksen saajan elämään.

Haluamme myös ajatella, että kuvan mukaiset lahjoitukset ovat virhearvio, vahingossa meille tullut roskakassi tai meidän ajatusmaailmasta eroava käsitys siitä, että nämä kyllä edelleen ovat käyttökuntoisia.



Kun elämässä on surua, menetyksiä, sairautta, vähävaraisuutta  ja erilaisia elämänhallintaan liittyviä pulmia ei voimia riitä vaatteiden paikkaamiseen tai vetoketjujen vaihtoon. Usein nämä toimenpiteet vaativat myös erityisosaamista sekä välineitä, joita ei kotoa löydy.

Siksi me JATKUVASTI muistutamme teitä lahjoittajat, että meille lahjoitettavien vaatteiden, lelujen ja tavaroiden tulee olla EHDOTTOMASTI EHJIÄ, PUHTAITA,KÄYTTÖKUNTOISIA JA AJANMUKAISIA.

Meillä Turun Hopella ei ole jätehuoltoa, vaan maksamme erikseen JOKAISESTA KAATOPAIKKAKUORMASTA jätemaksut ja auton/peräkärryn vuokrauksen tai sitten maksamme palvelusta, kun jätteet meiltä noudetaan.
Jokainen kuorma ON POIS perheiden auttamiseen tarkoitetuista varoista.
Yksi kuorma voi maksaa yhden perheen ruokaostokset.

Tee vapaaehtoistyötä siis jo kotona ja lajittele lahjoituksesi vielä kerran. Mikäli mahdollista, lajittele vaatteet myös kokojen mukaan. Näin saamme ne nopeasti hyllytettyä ja asiakkaiden käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti