perjantai 20. joulukuuta 2019

Joulutoivotukset

Joulutohinat on saatu Hopessa päätökseen ja nyt on aika hiljentyä joulun viettoon. Hope on kiinni 21.12.2019-6.1.2020.

KIITOS kaikille lahjoittajille ja yhteistyökumppaneille. Teidän tuellanne autettiin tänä vuonna 550 perhettä, joissa lapsia yhteensä 1637.

Tässä erään äidin kiitos:

"Mutta kiitos. Kiitos avustanne kuluneena vuotena, ja kiitos joululahjoista. Olin häkeltynyt saadessamme liput tanssiteatteriin. Kulttuurikokemukset jäävät helposti sivuun taloudellisen tilanteen takia, ja tämä lahja riemastutti erityisesti! Ja uskon, että siitä jää muistijälki riemastuttamaan pitkään.

Vaikka avun vastaanottaminen on vaikeaakin, on luoksenne helppo tulla. Vaikka usein painii oman häpeän kanssa, on ihanaa, että löytyy paikka, jossa ei tarvitse selittää tai ole tilivelvollinen. Luotetaan, että apu tulee tarpeeseen.

Arvostaen tekemäänne työtä!"

Saimme myös kiitoksia teidän tukijoiden avulla toteutuneista harrastus mahdollisuuksista. Tässä yhden harrastusta järjestävän tahon kiitos:

"Teidän tuellanne on jo moni lahjakas tanssijamme voinut jatkaa harrastustaan jopa EM/MM-tsolle saakka, vaikka perheiden elämäntilanteet ovat muuttuneet ja taloudellinen ahdinko on ollut suuri. Kiitos siitä.

Nämä perheet eivät tule koskaan unohtamaan niitä tanssihetkiä joita
heille mahdollistitte. ❤️"

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti