tiistai 11. syyskuuta 2018

Remontin keskellä

Nyt on reilu 2 viikkoa ollut Hope kiinni ja Hopessa käynyt kunnon syysmyrsky riehumassa vapaaehtoisten voimin. On tultu parista seinästä läpi, muokattu takatila ja vanha blokkaustila aivan uuteen uskoon. Vielä on muutama päivä aikaa saada viimeiset hommat tehtyä ja ensi viikon maanantaina 17.9 avataan jälleen ovet aikansa varanneille asiakkaille.

Uuteen ajanvaraussysteemiin siirtyminen on alkanut hyvin. Tasaisesti soittoaikoina (ma-to 10-14) tulee puheluita ja ajanvarauskalenteri on alkanut täyttymään. Tässä vielä ohjeet ajanvarauksen takoon:

Sulun jälkeen tulee muutoksia asiakasperheille, sillä siirrymme kokonaan toimimaan ajanvarausten perusteella. Aukioloaikamme laajenevat myös asiakkaille koskemaan neljää päivää viikossa, mutta käynnit tapahtuvat ainoastaan ajanvarauksen kautta. Jatkossa olemme siis myös asiakkaille auki ma-to klo 10-14. Ajanvaraus tulee tapahtumaan puhelinsoitolla ja HUOM! ainoastaan soittamalla voi ajan itselleen varata. Ajanvaraukset soitetaan ALKAEN 3.9 numeroon 040 5077 368. Ja tämä koskee siis vain vanhoja asiakkaita. Jos et vielä ole asiakkaamme ja tarvitset apua, voit laittaa viestiä nettisivujemme kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turku@hopeyhdistys.fi.

Me Hopen vapaaehtoiset otamme vielä viimeisen rutistuksen järjestelyjen suhteen ja nautitaan kaikki yhdessä ensiviikosta lähtien uudistuneista tiloista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti