keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Hope tiedottaa: Turun Hope sai lisää toimitilaa

Vähävaraisia perheitä auttava Turun Hope on saanut uuden yhteistyökumppanin ansiosta lisää toimitilaa. Aiemmin tilanpuutteen kanssa kamppailleen yhdistyksen asiakasperheiden määrä on lisääntynyt tasaisesti jo usean vuoden ajan. Viime vuonna perheitä oli yhteensä noin 450 ja lapsia ja nuoria yli 1 000.

– Avustettavien lapsiperheiden määrä Turun seudulla on kasvanut, mutta onneksi myös apua tarjoavia lahjoittajia on entistä enemmän. Tilanpuutteen vuoksi emme ole kuitenkaan voineet vastaanottaa kaikkia tavaralahjoituksia. Nyt olemme onneksi saaneet kauan kaivattua lisätilaa, Turun Hopen tiiminvetäjä Arja Heinonen kertoo.

Turun Hopen uudet toimitilat sijaitsevat nykyisten tilojen vieressä, osoitteessa Voimakatu 5, Itäharju, Turku.

– Olemme erittäin kiitollisia uusista isommista tiloista. Nyt meillä on mahdollisuus laajentaa toimintaamme entisestään ja sitä kautta auttaa uusia apua tarvitsevia perheitä, Arja Heinonen kiittää.

Syksyn vaatteita kaivataan

Turun Hope ottaa mielellään vastaan erilaisia lahjoituksia vähävaraisten perheiden auttamiseksi. Lahjoituksia voi tuoda Hopen tiloihin maanantaista torstaihin klo 10–14 sekä parillisina viikkoina maanantaisin klo 17–19. Yhdistys toivoo, että lahjoittajat ottavat ensin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen turku@hopeyhdistys.fi.

– Ilmoitamme säännöllisesti Facebook-sivullamme, mitä tuotteita erityisesti kaivataan. Tällä hetkellä tarvitsemme lasten ja nuorten sisä- ja ulkovaatteita, kenkiä, sadevaatteita sekä kumisaappaita. Lahjoitusten tulee olla puhtaita, ehjiä ja ajanmukaisia, Arja Heinonen muistuttaa.

Joulunajan keräykset lähestyvät

Vapaaehtoisvoimin toimivan yhdistyksen toiminta on lähtenyt kesän jälkeen vauhdikkaasti käyntiin.

– Alkusyksyn koulureppukampanja onnistui yli odotusten. Hansakorttelin keräyspisteeseen tuotiin lahjoituksina yli 300 reppua, Arja Heinonen iloitsee.

Joulunajan perinteiset kampanjat ovat Turun Hopelle kiireistä aikaa.

– Marraskuussa järjestämme joulukalenterikampanjan, jonka tavoitteena on saada joulun odotuksen iloa asiakasperheidemme lapsille. Lisäksi perinteinen joululahjakeräys käynnistyy marraskuun lopussa. Jokainen lapsi ja nuori on pakettinsa ansainnut, ja siksi joululahjakeräys on meille hyvin tärkeä, Arja Heinonen korostaa.

Turun Hopen toimintaan sekä uusiin toimitiloihin voi tulla tutustumaan perjantaina 14.9.2018 klo 9–15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti