perjantai 18. toukokuuta 2018

Kesä tulee!

Kevät on ollut Hopessa kiireistä aikaa. On suunniteltu tulevaa kesää ja kaikkea, mitä pystyttäisiin asiakasperheille tarjoamaan kesäksi. Melko mahtavia asioita onkin tulossa! Tänä kesänä nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä Turustä lähtee iso porukka viettämään ihanaa päivää huvipuistoon. Monelle lapselle tämä on suuri elämys ja moni pääseekin ensimmäistä kertaa ikinä katsomaan huvipuiston vilskettä. Muitakin kivoja juttuja on tiedossa, joista kerrotaan kunhan asiat on varmistunut.

Turun Hope ottaa tänä vuonna osaa Hope ry:n valtakunnalliseen Toivon päivän kamppanjaan, joka alkaa ensi viikolla. Tänä vuonna kamppanjassa halutaan kuulla nuorten toiveita ja unelmia sekä saada toteutettua niistä mahdollisimman monta. Tähän tarvitaan apua lahjoittajilta! Toiveita julkaistaan ensiviikosta lähtien Turun Hopen facebookissa sekä valtakunnallisesti täällä. Toiveita voi myös käydä katsomassa Turun Hopen toimipisteellä Itäharjulla tai ottamalla yhteyttä puhelimitse aukioloaikojemme puitteissa (ma-to klo 10-14 sekä parillisten viikkojen maanantai klo 17-19). Kamppanja on käynnissä 21.5-4.6.2018. Kiitos Sinulle, joka tähän osallistut!

Lopuksi vielä haluamme koko Turun toimipisteen vapaaehtoiset kiittää jokaista lahjoittajaa, jotka olette tänä keväänä meille pyöriä tuoneet! Moni lapsi ja nuori on ikionnellinen omasta uudesta pyörästä. Joten todella iso kiitos teille lahjoittajille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti