maanantai 21. toukokuuta 2018

Hope tiedottaa: Turun Hope kerää lahjoituksia vähävaraisten nuorten unelmien toteuttamiseksi

Vapaaehtoisvoimin toimiva Hope ry haluaa toteuttaa vähävaraisten nuorten unelmia Toivon päivänä 4. kesäkuuta. Turun Hope kokoaa nuorten toiveet ja kerää lahjoituksia niiden toteuttamiseksi. Kampanja käynnistyy 21. toukokuuta ja päättyy 4. kesäkuuta.


Lapsille ja nuorille unelmat ovat tärkeä osa arkea. Osa toivoo uusia lenkkareita tai tietokonepeliä ja osa haluaisi huvipuistoon tai ravintolaan ystävän kanssa.

Kampanjan kohderyhmänä ovat asiakasperheidemme 12–17-vuotiaat tytöt ja pojat. Kesäloman kynnyksellä perheiden eriarvoisuus korostuu, kun osalla nuorista on mahdollisuus huvipuistoretkeen tai ulkomaanmatkaan ja toisilla ei. Kesälomalla nuoret ovat erityisen onnellisia uusista harrastusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan elämyksistä.

Toiveiden mukaiset lahjoitukset jaetaan Turun Hopen asiakasperheille Toivon päivänä 4. kesäkuuta. Vähävaraisissa perheissä nuorten toiveita on usein mahdoton toteuttaa. Siksi lahjoituksilla on asiakasperheillemme todella suuri merkitys.

Nuorten toiveet löytyvät Facebook-sivulta

Kampanja käynnistyy 21. toukokuuta ja päättyy 4. kesäkuuta. Nuorten toiveisiin voi tutustua Turun Hopen Facebook-sivulla koko kampanjan ajan. Lisäksi toiveita voi tiedustella puhelimitse numerosta 044 788 0815 Hopen aukioloaikoina tai sähköpostitse osoitteesta turku@hopeyhdistys.fi.

Halukkaat lahjoittajat voivat valita toiveiden joukosta itselle mieluisan tavan auttaa. Kampanjaan voi osallistua joko raha- tai tavaralahjoituksella. Isompiin haaveisiin keräämme rahat yhteen useilta lahjoittajilta, joten jokainen voi osallistua haluamallaan summalla. Pyydämme ottamaan yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse, kun sopiva lahjoituskohde on löytynyt.

Turun Hope on avoinna maanantaista torstaihin klo 10–14 sekä parillisten viikkojen maanantait klo 17–19. Toimitilat sijaitsevat osoitteessa Voimakatu 5, Itäharju, Turku.

Apua tarvitsevien perheiden määrä rajussa kasvussa

Turun Hopen asiakasperheiden määrä on lisääntynyt tasaisesti jo usean vuoden ajan. Viime vuonna perheitä oli yhteensä noin 450 ja lapsia ja nuoria yli 1 000. Kevään 2018 aikana Hopen asiakkaaksi on kirjautunut jo noin 300 uutta perhettä, joissa on yhteensä noin 730 lasta ja nuorta.

Hopen paikallinen toiminta pyörii noin 20 aktiivisen vapaaehtoisen voimin. Tarpeen tullen mukana on myös muita auttajia.

Teemme yhdessä vapaaehtoistyöntekijöidemme kanssa parhaamme, että mahdollisimman moni perhe saisi apua tilanteeseensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti