lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kevät on vihdoin täällä!

Ihanaa, että ilmat ovat lämmenneet ja päivisin aurinko lämmittää. Kaksi viikkoa sitten alkanut polkupyörämppanja on lähtenyt hyvin liikkeelle ja pyöriä on Itäharjulle saapunut jo parisenkymmentä. Lisää pyöriä kaivataan kuitenkin vielä ja varsinkin koosta 24" ja siitä ylöspäin on kovasti vielä pulaa, eli noin 10-17 vuotiaiden pyöristä. Toukokuun alussa alamme jakamaan pyöriä asiakasperheiden lapsille. Joten nyt kaikki vielä kaivelemaan varastoja ja tuomaan käyttökunnossa olevia pyöriä toimipisteellemme Itäharjulle. Ja suuren suuri kiitos jo teille kaikille, jotka olette pyörän meille lahjoittanut!

Tällä viikolla saimme myös satoja hygieniatarvikkeita jaettavaksi Hopen asiakasperheille. Joten iso kiitos jokaiselle hygieniatuotteen lahjoittaneelle! Kiitos kuuluu myös keräyksen järjestäneille Miia Maria Sinkolle ja Eve Rusille. Keräyspisteitä oli eri kauppojen yms. yhteydessä Naantalissa, Raisiossa, Turussa, Kaarinassa sekä Paraisilla.
Kuvassa Miia Maria, Hopen vapaaehtoinen Japi sekä Eve


Kesää kohti ollaan menossa jo kovaa vauhtia ja meillä Hopessa on jo kesäksi suunnitteilla asiakasperheille kaikenlaista kivaa. Ja näistä kerrotaan täällä blogissakin lähempänä ajankohtaa. Meidän perheessä aivan parasta kesäpuuhaa on uiminen sekä leikkipuistot, mitä teillä tykätään puuhata kesäisin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti