keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Alkusyksyn kuulumisia 2016


Kesätauko meni lomaillessa ja voimia syksyyn ja talveen kerätessä. 

Olemme olleet jo parisen kuukautta täydessä työn touhussa. Asiakasperheiden määrä jatkaa huimaa kasvuaan. Se kertoo ettei lasten ja perheiden hätä ja avuntarve ole mihinkään kadonneet, päinvastoin.

Ravintola Julinia tarjosi elo-syyskuun vaihteessa asiakasperheillemme mahdollisuuden päästä nauttimaan ravintolaillallisesta. Neljänä iltana tilaisuudesta pääsi osallistumaan yli 320 asiakastamme. Kiitos ravintola Julinia ja Iiro Toivonen, joka lahjoitti tapahtuman!

PerkinElmer tempaisi hankkimalla pari sataa reilua kassillista hyödyllisiä elintarvikkeita ja muuta kodin perustarviketta. He tulivat itse paikan päälle jakamaan lahjoituksensa, jotka tulivat tosi tarpeeseen asiakkaille. Kiitos PerkinElmerin väki!

Saimme kesäloman kynnyksellä tervetulleina lahjoituksina erilaisia pääsylippuja, joilla lapset ovat päässeet nauttimaan monista kesän riemuista, jotka muutoin olisivat olleet heiltä tavoittamattomissa. 

Saaduilla lahjoitusvaroilla olemme myös voineet ostaa mm jäätelölippuja sekä lisää pääsylippuja eri paikkoihin, kuten Jukupark ja Caribia sekä Superpark, olemme myös voineet tukea leirejä ja erilaisia harrastuksia, jotka ovat lapsille todella tärkeitä ja jotka ilman tukea jäisivät toteutumatta. Kiitos lahjoittajille!

Olimme syyskuussa mukana mm Fight back juoksutapahtumassa ja Kupittaanpuiston jäätelökioski järjesti tempauksen, jossa lapset saivat lahjoittamansa lelun tilalle pehmiksen. Monessa mukana siis! 

Syys- ja talvivaatteiden sekä -varusteiden esillelaitto on käynnissä, jäljellä olevat kesätarvikkeet ja vaatteet varastoidaan odottamaan uutta kesää. Lisää ajankohtaisia vaatteita ja harrastusvälineitä tarvitaan. Sellaisia, jotka ovat puhtaita, ehjiä ja tätä päivää. Emme toivo yhdenkään lapsen joutuvan pukemaan ylleen vaatteita, jotka erottavat hänet joukosta. Samoin esim luistimien tulee olla ehjiä, ruuvit kiinni, nauhat mukana ja saa mielellään olla teroitetutkin. Suksissa pitää olla siteet, jotka käyvät nykymonoihin tai saa toki olla monot mukana.

Otamme kiitollisina vastaan lahjoituksia aukioloaikoinamme, ke 10-14, to 10-14 ja parillisten viikkojen maanantaisin 17-19. Ja aina voi ottaa yhteyttä puhelimitse 044 788 0815 em aikoina tai sähköpostilla turku@hopeyhdistys.fi. Yhteystiedot löytyvät myös nettisivulta.

Lämmin kiitos kaikille toimintaamme tukeville, yksityisille ja yrityksille! Kiitos että välität!

Hyvää syksyä!

Toivottaa Hope Yhdessä & Yhteisesti ry, Turun vapaaehtoiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti