lauantai 4. kesäkuuta 2016

Hyvää Toivon päivää!

Tänään 4.6. vietetään Toivon päivää, eräänlaista Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n vuosipäivää. Turun paikallisyhdistys palkitsi Toivon päivän kunniaksi Ravintola Julinian omistajan Iiro Toivasen, joka on tehnyt pitkäjänteistä auttamistyötä vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Vielä kerran onnea!

Kesäsäät saapuivat yhtäkkiä jo toukokuussa ja kesävaatteiden ja -tarvikkeiden kysyntä on ollut suurta. Asiakasperheiden määrä kasvaa edelleen kovaa vauhtia, kevään aikana asiakasperheitä on ollut jo lähes 180 ja niissä lapsia yhteensä 440. Kiitos kaikkien lahjoittajien, paljon apua on jaettu ja saatu. Pääosa avusta kohdistuu aina lapsiin, mutta äitienpäivänä muistettiin myös äitejä kahvipaketeilla.

Vaate- ja tavaralahjoitusten lisäksi on tehty myös monenlaista muuta yhteistyötä, joka on mahdollistanut lapsiperheille erilaisia pieniä kokemuksia ja elämyksiä. Erityisesti mainitsen tässä Titinalle-konsertin, johon pääsi muutamia lapsiperheitä ja lisäksi Rosso tarjosi ravintolakokemuksen yhdelle perheelle. Lisäksi Kakkuhiiri lahjoitti upean täytekakun yhdelle onnelliselle synttärisankarille. Harrastustukia on myös myönnetty ja yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa saatu järjestettyä lapsille paikkoja erilaisille harrastusleireille.

Kevään aikana Hope Turku on saanut tehdä yhteistyötä myös isompien tapahtumien kanssa Turun Sanomat järjesti popup-kirppiksen Turun torilla 22.5.16 ja tapahtuman tuotto ohjattiin Hope Turun auttamistyöhön. Aikaisemmin keväällä myös Scandic Julian kirpputorin totoilla tuettiin Hopen toimintaa. Kesäkuussa taas osa lapsista pääsee Seikkisrock-tapahtumaan.

Hope Turun toimintaa ovat tukeneet myös Ida ja Lauri Reinikaisen säätiö, Turun Zonta-kerho ja Turun kaupunki. Lisäksi yksittäiset henkilöt ovat halunneet ohjata merkkipäivämuistamisiaan Turun Hopen toimintaan.

Lämmin kiitos vielä kaikille lahjoittajille!

Hyvää kesää toivottaen
Hope Yhdessä & Yhteisesti, Turun vapaaehtoiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti