tiistai 12. toukokuuta 2020

Hope aukeaa rajoitetusti 1.6.2020 alkaen.

Toimipisteemme aukeaa 1.6 rajoitetusti. Asiakkaille tämä tarkoittaa, että teemme akuuttiin tarpeeseen vaatepaketteja, jonka asiakas noutaa sovitusti ulko-oveltamme. Toimipisteellämme emme voi ketään ottaa sisätiloihin. Tarkemmat tiedot tästä asiakas saa ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla.

Uusia asiakkaita emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan enää tällä kevätkaudella, uusien asiakkaiden vastaanotto jatkuu taas elokuussa. Toivottavasti tämä koronaviruksen aiheuttama tilanne on silloin siinä mallissa, että pystymme näin tekemään.

Vaate- ja tavaralahjoituksia emme myöskään pysty ottamaan vastaan enää nyt kevätkaudella. Lahjoitusten vastaanotto jatkuu vasta elokuussa. Tämä on kaikkien kannalta äärimmäisen suuri harmi, mutta pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme tähän ratkaisuun. Toivottavasti nähdään lahjoitusten osalta taas elokuussa.

Polkupyörälahjoitusten osalta voi olla yhteydessä meihin sähköpostilla.

Tämä koko kevät on ollut äärimmäisen poikkeuksellinen kaikille. Toivotaan, että elokuussa pystymme jatkamaan toimintaamme normaalisti. Paljon voimia kaikille ja pysykää terveinä! 


1 kommentti:

  1. Tiedustelisin, missä osoitteessa toimipisteenne sijaitsee?

    Terveisin,
    Erkki Rouhe, 0504665966

    VastaaPoista