sunnuntai 18. elokuuta 2019

Happy Days

Hopessa oli varsinaiset Onnen Päivät, kun saimme paljon niin kivoja reppuja, että lapset ja nuoret olivat todella innoissaan. Lämpimät kiitokset reppujen ja koulutarvikkeiden lahjoittajille.
Reppuja riittää vielä pitkälle syksyyn ja Hopen asiakasperheiden lapset voivat yhä sellaisen saada asiakaskäynnin yhteydessä. Kiitos myös Cloettalle ksylitolipastilleista. Monessa koulussa ja eskarissa pitää olla omat ksylitolipastillit ruoan jälkeen.

Uusia asiakkaita on tänä syksynä tulossa hurjan paljon, kaikki haastatellaan ja yritämme auttaa resurssiemme mukaan. Uusia aikoja joudutaan kohta antamaan jo lokakuun puolelle.

Elokuun lopussa meillä aherretaan varastossa, kun kesävaatteet vaihdetaan välikausivaatteiksi ja teemme urheilutarvikkeille lisää tilaa.
Tällä hetkellä emme tarvitse lisää muuta tavaraa kuin välikausivaatteita ja -kenkiä lapsille ja nuorille.

GoBabyGo lahjoitti meille uimakoulupaikkoja ja ensimmäiset innokkaat uimarit ovat jo käyneet altaassa. Nämä paikat ovat kaikki menneet.
Meillä on Turun Hopen avun piirissä n.850 lasta ja nuorta, joten kaikille ei mitenkään riitä paikkoja. Arvomme yleensä paikat ja ilmoittelemme vain heille, ketä onni on suosinut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti