maanantai 14. marraskuuta 2016

Kohti joulun aikaa... 15.11.-14.12. 2016
Ajankohtaista.

Hope Turku järjestää tänäkin vuonna keräyksen, jonka tavoitteena on ilahduttaa mahdollisimman monen asiakasperheemme lapsen mieltä jouluna.

Keräämme siis joululahjoja. Pyydämme ystävällisesti, että lahjan antajat huomioivat pari meidän mielestämme tärkeää seikkaa. Toivomme lahjojen olevan paketoituja ja paketin päälle selkeästi merkittynä tieto minkä ikäiselle ja tytölle vai pojalle se on tarkoitettu, (esim. T5 tarkoittaa viisivuotiasta tyttöä). Teipillä kiinnitetty lappu on helppo poistaa kun annamme sen eteenpäin.

Lahjojen toivotaan olevan hinnaltaan noin 20-50 euroa, syystä että jonkinlainen tasapuolisuus säilyisi. 😉 Kestosuosikkeja ovat mm. Legot ja muut rakennussarjat sekä hahmonuket kuten esim Frozenit. Isommat lapset, yli 13 vuotiaat varmasti ilahtuvat eniten lahjakortista vaikka vaate- tai urheiluvälinekauppaan, leffalipuista on myös tykätty.

Joululahjakampanjan ajankohtana 15.11 - 14.12.2016 olemme paikalla vastaanottamassa joululahjoja varastolla osoitteessa Voimakatu 5 joka viikko maanantaista torstaihin klo 10-14 ja lisäksi parillisten viikkojen maanantaisin klo 17-19.

Yhteystiedot löytyvät myös nettisivuilta....

Seuraathan blogia, jo ensi viikolla taas lisää....😊

Tervehtien Hopen vapaaehtoiset tontut 🎄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti