tiistai 25. elokuuta 2015

Koulureppukampanja ja kiireinen loppukesä - Innokkaina uuteen syksyyn!
Kesätauon jälkeen Hopen toiminta on lähtenyt taas kiireisesti käytiin. Hopen koulureppukampanjasta ja lapsiperheiden kasvaneesta avuntarpeesta kirjoitettiin paikallisissa lehdissä ja iloksemme niin  koulureppuja kuin muutakin lahjoitustavaraa on tuotu meille varsin paljon. Helteisiä elokuun päiviä on siis vietetty tavaroita lajittelemalla. Hikistä hommaa, mutta kaiken vaivan arvoista, kun näkee sitä pienten koululaisten iloa ja innostusta, jonka uusi koulureppu ja siistit kouluvaatteet saavat aikaan. Valtavan suuret kiitokset siis kaikille koulureppujen, penaalien ja muiden tarvikkeiden lahjoittajille. Tarkempia tietoja koulureppukampanjasta vielä myöhemmin syksyllä, kun saamme lopulliset tiedot lahjoitettujen reppujen määrästä.

Vaikka Hopen toimipiste Voimakadulla oli kesätauolla, on kesän aikana tehty paljon hyvää. On ollut ilo huomata, että erilaiset yritykset ja yhteisöt ovat halukkaita tukemaan lähiseudun lapsiperheitä Hopen kautta. Lapset ovat päässeet lahjoitusten avulla esimerkiksi nauttimaan kesälomasta Muumimaailmassa ja kokeilemaan Kupittaan WOW-palloja. Myös uimahallilippuja on jälleen jaettu todella paljon. Liedon Säästöpankki teki suuren rahalahjoituksen Hopelle, joka käytetään kokonaisuudessaan lapsiperheiden hyväksi. Åblogit järjesti Liedossa kirpputoritapahtuman, jossa sisustusbloggarit ja muut myyjät lahjoittivat osan tavaroistaan myyntiin Hopen toiminnan tukemiseksi. Turun Urheiluliitto järjesti liikuntatapahtuman yhteistyössä Hopen kanssa ja GoBabyGo lahjoitti paljon paikkoja vauvauinti- ja perhejumppakursseille. Lisäksi Littoisten Siwa tuki tapahtumallaan Hopen toimintaa, Ekotori teki huonekalulahjoituksen ja Ravintola Julinia jatkaa edelleen Hopen asiakasperheiden tukemista. Suuri kiitos kaikesta avusta ja tuesta! Kuten huomaatte, lapsiperheitä voi auttaa todella monella tapaa. Jos sinulla on jokin hyväntekeväisyysidea tai taito, josta voisi olla apua, ota rohkeasti yhteyttä Hopeen.
 
Helle jatkuu vielä, mutta olemme jo ryhtyneet ottamaan välikausivaatteita esiin. Lämpimille vaatteille, sadevaatteille, jalkineille ja kumisaappaille on kovasti tarvetta, joten jos nurkissa pyörii ylimääräisiä, niin otamme lahjoitukset kiitollisina vastaan. Sen sijaan kesävaatteita emme voi nyt vastaanottaa, koska varastotilamme ovat lähes olemattomat. Ja jos syksy saa innostumaan vapaaehtoistyöstä, niin ota rohkeasti yhteyttä tiiminvetäjä Arjaan ja tule mukaan iloiseen porukkaan!

Hyvää syksyä toivottaen,
Hope - Yhdessä ja yhteisesti ry:n Turun vapaaehtoiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti