torstai 29. elokuuta 2013


Hope Turun blogisivut ovat nyt auki!

Kevät meni nopeasti ja alkukesäkin. Toukokuussa Hope sai uudet toimitilat Voimakadulta, jonka jälkeen alkoikin remontin tekeminen uudessa paikassa, hyllyjen ja korien hakemisessa, sekä avoimissa ovissa. Kiitos kuuluu Byggmaxille joka lahjoitti maalit ja pensselit remonttia varten, Kodin1:lle josta saatiin hyllyjä, koreja, Ikealle lahjoituksestaan toimistokalusteet sekä hyllyistä.

Toukokuun aikana pakattiin vapaaehtoisvoimin vanhalla varastolla, kuljetettiin laatikoita autoilla uuteen paikkaan ja purettiin. Tehtävää oli paljon mutta hienosti se menikin.Toukokuussa järjestettiin myös tanssitapahtuma Sport Sirkassa. Avointen ovien päivänä oli tarkoitus ihmisten päästä tutustumaan toimintaan sekä näkemään uudet tilat ja meidät vapaaehtoiset. Kävijöitä olikin runsaasti koko päivän aikana.

Paljon mahtui siis kevääseen ja kesään, Hopen asiakasperheiden lapset pääsivät nauttimaan Aboa Vetuksen leireistä, Ponkesin skeittipakusta ja teatterilipuista. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Lomat on lomailtu ja toiminta on taas täydessä vauhdissaan. Elokuussa ollaan jo päivystyksiä pidetty. Takana myös hieno viikonloppu kun päästiin Ikeaan piirrättämään lapsia ja heidän vanhempiaan. Jokaisesta piirrustuksesta Ikea lahjoitti Hope Turulle 1€. Kiitos kaikille jotka kävitte meitä ilahduttamassa ja piirtämässä.

Uudet vapaaehtoiset toivotamme myös lämpimästi mukaan toimintaamme - Teitä tarvitaan! Tekemistä riittää ja apukäsiä esimerkiksi varastolle keräysten tekemiseen ja lahjoitusten hyllyttämiseen kaivataan lisää. Jos haluat kuulla lisää toiminnastamme ja tulla piipahtamaan varastollamme, niin olehan yhteydessä.

1 kommentti:

  1. Hei Hopelaiset!

    Hauskaa kun teillä on blogi! Kirjoittakaa tänne vähän auki vaikkapa toimintaanne varastolla, ihan arkea vaan, kun se ei kuitenkaan meille ulkopuolisille ole tuttua, ja kiinnostaisi kuulla, mitä kaikkea yhdistyksen puitteissa tapahtuu, erityisten tapahtumien ja tempausten lisäksi siis.

    Taija

    VastaaPoista