maanantai 30. maaliskuuta 2020

Hope kiinni 13.5. asti

Toimipisteidemme sulku jatkuu 13.5. saakka Valtioneuvoston uusia linjauksia noudattaen.

Yritämme avustavaa tänä aika perheitä resurssiemme mukaan, turvallisin keinoin. Pidetään siis yhdessä ja yhteisesti edelleen huolta apua tarvitsevista. Palaamme kohtaamisten pariin heti kun se on mahdollista. ❤️

maanantai 16. maaliskuuta 2020

HOPE KIINNI!

Uusimpien ohjeistusten mukaisesti toimitilamme pidetään suljettuna 13.4. saakka. Kehitämme tänä aikana vaihtoehtoisia tapoja auttaa perheitä. Pidetään edelleen huolta toisistamme ❤️

perjantai 13. maaliskuuta 2020

Polkupyöräkamppanja siirtyy toiseen ajankohtaan

POLKUPYÖRÄKAMPPANJA ON KESKEYTETTY. KUN KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMA TILANNE ON RAUHOITTUNUT, PYRIMME JÄRJESTÄMÄÄN KERÄYKSEN UUDELLEEN.

Polkupyöräkeräys alkaa maanantaina 16. maaliskuuta ja päättyy sunnuntaina 5. huhtikuuta. Pyöriä ja
kypäriä voi toimittaa maanantaista torstaihin klo 10–14 Hopen tiloihin. Lisäksi maanantaina 16. maaliskuuta ja maanantaina 30. maaliskuuta lahjoituksia voi tuoda myös klo 17–19 välisenä aikana. Hopen toimitilat sijaitsevat osoitteessa Voimakatu 5, Itäharju, Turku.

Mikäli omaa pyörää ei pääse tuomaan kyseisinä aikoina, voi toisen ajan sopimiseksi olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen turku@hopeyhdistys.fi.

Toivomme, että lahjoitukset ovat ehjiä ja hyväkuntoisia. Meillä Hopessa ei ole mahdollisuutta korjauttaa rikkinäisiä pyöriä. Hienoa olisi, jos pyörän saava lapsi voi sen meidän toimitiloista polkea kotiin.

HUOMIOITHAN, ETTÄ EMME OTA KUIN POLKUPYÖRÄKAMPPANJAAN LIITTYVIÄ LAHJOITUKSIA VASTAAN.
TURUN HOPE SULKUTILASSA MAALISKUUN LOPPUUN

Ajankohtaista asiaa Koronasta.
Olemme päättäneet rajoittaa tästä päivästä lähtien Hopen toimintaa 31.3.2020 asti niin että ulkopuolisia henkilöitä ei päästetä varastoille (asiakkaat, lahjoittajat, yhteistyötahot). Tilannetta arvioidaan viranomaisohjeiden myötä kokoajan.


maanantai 10. helmikuuta 2020

Alkuvuoden kuulumisia ja viikon 8 aukiolo

Vuosi on meillä täällä Hopessa pyörähtänyt vilkkaasti käyntiin. Asiakkaita on käynyt tasaisena virtana ja meille tulleita lahjoituksia on päässyt uusiin koteihin. Kiitos siis jokaiselle lahjoittajalle.

Hiljalleen alamme täällä suunnata katseita kohti kevättä ja otammekin vastaan jo kevääksi tarkoitettuja hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita ulkovaatteita sekä urheiluvälineitä. Toki näistä kannattaa meille laittaa meille ensin sähköpostia osoitteeseen turku@hopeyhdistys.fi, jotta tiedämme mitä on tulossa. Polkupyöräkamppanja on myös tulossa myöhemmin keväällä, mutta siitä tiedotamme lisää myöhemmin.

Ensi viikolla saamme täällä Turun seudulla lomailla talviloman merkeissä. Turun Hopen toimipiste onkin auki viikolla 8 ainoastaan maanantaina 17.2.2020 klo 17-19.


sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Tärkeää asiaa lahjoituksista

Me tahdomme ajatella, että meidän asiakasperheillemme lahjoittavat ihmiset haluavat lahjoituksellaan helpottaa heidän  haastavaa arkea ja tuoda iloa sekä auringonvaloa lahjoituksen saajan elämään.

Haluamme myös ajatella, että kuvan mukaiset lahjoitukset ovat virhearvio, vahingossa meille tullut roskakassi tai meidän ajatusmaailmasta eroava käsitys siitä, että nämä kyllä edelleen ovat käyttökuntoisia.Kun elämässä on surua, menetyksiä, sairautta, vähävaraisuutta  ja erilaisia elämänhallintaan liittyviä pulmia ei voimia riitä vaatteiden paikkaamiseen tai vetoketjujen vaihtoon. Usein nämä toimenpiteet vaativat myös erityisosaamista sekä välineitä, joita ei kotoa löydy.

Siksi me JATKUVASTI muistutamme teitä lahjoittajat, että meille lahjoitettavien vaatteiden, lelujen ja tavaroiden tulee olla EHDOTTOMASTI EHJIÄ, PUHTAITA,KÄYTTÖKUNTOISIA JA AJANMUKAISIA.

Meillä Turun Hopella ei ole jätehuoltoa, vaan maksamme erikseen JOKAISESTA KAATOPAIKKAKUORMASTA jätemaksut ja auton/peräkärryn vuokrauksen tai sitten maksamme palvelusta, kun jätteet meiltä noudetaan.
Jokainen kuorma ON POIS perheiden auttamiseen tarkoitetuista varoista.
Yksi kuorma voi maksaa yhden perheen ruokaostokset.

Tee vapaaehtoistyötä siis jo kotona ja lajittele lahjoituksesi vielä kerran. Mikäli mahdollista, lajittele vaatteet myös kokojen mukaan. Näin saamme ne nopeasti hyllytettyä ja asiakkaiden käyttöön.

perjantai 20. joulukuuta 2019

Joulutoivotukset

Joulutohinat on saatu Hopessa päätökseen ja nyt on aika hiljentyä joulun viettoon. Hope on kiinni 21.12.2019-6.1.2020.

KIITOS kaikille lahjoittajille ja yhteistyökumppaneille. Teidän tuellanne autettiin tänä vuonna 550 perhettä, joissa lapsia yhteensä 1637.

Tässä erään äidin kiitos:

"Mutta kiitos. Kiitos avustanne kuluneena vuotena, ja kiitos joululahjoista. Olin häkeltynyt saadessamme liput tanssiteatteriin. Kulttuurikokemukset jäävät helposti sivuun taloudellisen tilanteen takia, ja tämä lahja riemastutti erityisesti! Ja uskon, että siitä jää muistijälki riemastuttamaan pitkään.

Vaikka avun vastaanottaminen on vaikeaakin, on luoksenne helppo tulla. Vaikka usein painii oman häpeän kanssa, on ihanaa, että löytyy paikka, jossa ei tarvitse selittää tai ole tilivelvollinen. Luotetaan, että apu tulee tarpeeseen.

Arvostaen tekemäänne työtä!"

Saimme myös kiitoksia teidän tukijoiden avulla toteutuneista harrastus mahdollisuuksista. Tässä yhden harrastusta järjestävän tahon kiitos:

"Teidän tuellanne on jo moni lahjakas tanssijamme voinut jatkaa harrastustaan jopa EM/MM-tsolle saakka, vaikka perheiden elämäntilanteet ovat muuttuneet ja taloudellinen ahdinko on ollut suuri. Kiitos siitä.

Nämä perheet eivät tule koskaan unohtamaan niitä tanssihetkiä joita
heille mahdollistitte. ❤️"

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!