keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Alkuvuoden kuulumisia

Vuosi 2018 on lähtenyt rytinällä liikkeelle ja meillä vapaaehtoisilla on ollut kädet täynnä töitä. Uusia asiakasperheitä olemme ottaneet vastaan, on ollut avopäivystyksiä olemassa oleville asiakasperheille, toimitilan siivouspäiviä ollaan pidetty ja hieman tulevaa suunniteltu. Kaikenkaikkiaan ihanan kiireistä on ollut, eikä ole aika käynyt pitkäksi!

Lahjoitusten bloggaamista on myös toki ollut. Välillä on itse kukin joutunut miettimään, että mihin mikäkin tavara tai vaate taas kuuluikaan, koska tilojemme ahtauden vuoksi jotkin tavarat saattavat hetkessä vaihtaa paikkaa. Jotta saadaan mahdollisimman paljon tavaraa esille. Valitettavaa tässä tilanteessa onkin ollut, että olemme joutuneeet rajoittamaan lahjoituksien tuontia ainoastaan ennalta puhelimitse tai sähköpostitse sovittuihin lahjoituksiin, sillä toimitilojemme kapasiteetti on tullut täyteen.




Asiakaspäivinä näillä meidän käytävillä saattaa parhaimpina (vai pahimpina?) päivinä käydä kolmisenkymmentä asiakasperhettä neljän tunnin sisällä. Ruuhkahuippuina sekä asiakkaat että henkilökunta joutuvat pujottelemaan rekkien, laatikoiden sekä toistensa keskellä. Tästä syystä olemme harmiksemme tilanteessa, jossa joudumme harventamaan asiakasperheiden käyntejä nykyisestä kerran kuussa tapahtuvasta asioinnista siihen, että asiakkaat saavat tulla vain joka toinen kuukausi. Tämä käyntien harventaminen on jo porrastetusti aloitettu ja maaliskuun aikana se otetaan kaikkien kohdalla käyttöön. Tämä on meille vapaaehtoisillekin uutta, sillä olemme tottuneet näkemään asiakasperheitämme kuukausittain.




Toiveissa onkin, että pääsisimme muuttamaan tiloihin, jotka vastaisivat tämän hetken tarpeita. Jolloin voisimme palvella asiakasperheitämme paremmin emmekä olisi kuin sillit suolassa törmäilemässä toisiimme. Onko ehkä juuri sinulla tiedossa tiloja, jotka sopii meille?




Niin ja muistutuksena vielä! Hiihtolomaviikolla eli viikolla 8 olemme lomalla, jolloin toimipisteemme on suljettuna. Viikon 9 maanantaina 26.2 olemme taas levänneinä paikalla vastaanottamassa asiakkaitamme ja lahjoittajia klo 10-14! Joten hyvää lomaa ja hyvää ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti